200-150 pdf Upgrade the embedded Platform Services Controller to an external Platform Services Controller. Correct Answer: A 070-461 dumps 2V0-620 dumps 70-461 dumps 300-135 dumps 700-501 dumps

Einar Flaa

Einar_flaa_rambleon

I EINAR FLAA ACADEMY møtes varm soul og jordnær vise- og countrypop. Nå er det duket for ny musikk og ny plate er under innspilling for utgivelse på BigBox Music AS, med salg og distribusjon gjennom Sony Music.

Første single fra det kommende albumet er «Dance», en duett med Lise Karlsnes (Briskeby). Den kommer rundt påsketider.  Så kommer det mer utover våren, sommeren og høsten.

Einar Flaa har skrevet en rekke nye, stemningsfulle og iørefallende låter. Det meste er innspilt i Norge, men noe pålegg, miks og mastering er gjort i Butcher Shop Recording Studio i Nashville, hvor Einar har knyttet verdifulle og entusiastiske samarbeidspartere. Butchershop er et velrennomert studio, med kunder som Johnny Cash, U2, John Prine og Jacob Dylan for å nevne noen. Tekniker Sean Sullivan og Einar har funnet tonen, og som lydtekniker selv er Einar storfornøyd med mixene Sullivan har gjort for ham. Sullivan er blitt så begeistret for Einars innspillinger at han nå engasjerer seg sterkt i å finne amerikanske musikere og artister som bidra på prosjektet, og som kan være ”døråpner” for Einar Flaa Academy der borte.  Sullivan knyttet dessuten kontakt med John Baldwin, som har mastret første single ”Dance”. Baldwin er kjent for å mastret låter for bl.a. Neil Young, The Rolling Stones og The White Stripes.  Einar er også i dialog med den kanadiske artisten Doug Paisley , som bl.a. har jobbet med  Bonnie Prince Billy og Garth Hudson (The Band) og som kanskje vil bidra på den nye plata.

Einar Flaa er tro mot sitt musikalske uttrykk. og han fortsetter å utvikle sitt musikalske univers der han slapp med den forrige plata. Han har her hjemme innledet et samarbeid med kammerorkesteret Ensemble Allegria (som nylig fikk Statoils talentstipend inne klassisk musikk for 2012),  gitarist/trompetisk/produsent Terje Johannesen (Børretzen/Myhre, Jaga Jazzist, Home Groan og aktuell med sin eget plateprosjekt Budding Rose) og nevnte Lise Karlsnes, som på mange måter fylle Monika Blomeids rolle i det musikalske lydbildet.

Kontakt: Svenna / svenna@rambleon.no

 

Screen Shot 2014-11-13 at 14.47.23Screen Shot 2014-11-13 at 14.52.41