200-150 pdf Upgrade the embedded Platform Services Controller to an external Platform Services Controller. Correct Answer: A 070-461 dumps 2V0-620 dumps 70-461 dumps 300-135 dumps 700-501 dumps

Janne Hea

Janne Hea

Torsdag 27. november slapp Janne Heas etterlengtede debutalbum ”Wishing Well”. Og vitterlig er dette albumet en ønskebrønn for kjennere av hjertegripende country/folk i tråkket til Iris Dement, Gillian Welch og Mary Gauthier. Fortsatt usikker på hvordan det låter..?

Tenk deg en frostblek villmarksnatt der skabbete ulver hyler mot en beinblek måne. Du kan høre djevelsk felegnikk og hjemmebrentsmarinert latter og skrik fra et leirbål oppi skråninga. Du har forlatt den lune tømmerkoia di for å hente vann fra en gammal mosegrodd brønn. Og når du haler opp den rustne jernbeslåtte trebøtta fra avgrunnen, så slår deg at vannet fra denne brønnen er det klareste vannet du har sett. . En kilde klar og ren. Fra en bekmørk brønn. Rent vann filtrert gjennom sprekker og stein dypt nedi jorda. Denne rene kilden er Janne Heas musikk.

Og hennes musikk har dype røtter. Den er jordnær, men like fullt nærmest eterisk av kvalitet. Musikken er så naken, ærlig og full av lengsel og ensomhet at man i blant skulle tro det var nordavinden sjøl som spiller på knokkelfløyte. Men det ensomme gufset mykes opp av sjarme og lun fandenivoldskhet som varme stjerneglør i det musikalske tussmørket. Disse smektende tonene vil garantert risse seg sirlig inn i ditt sinns grunnfjell hvis du senker skuldrene. Og det bør du!

Kontakt: booking@rambleon.no