200-150 pdf Upgrade the embedded Platform Services Controller to an external Platform Services Controller. Correct Answer: A 070-461 dumps 2V0-620 dumps 70-461 dumps 300-135 dumps 700-501 dumps

Julie Willumsen

Julie Willumsen

 

Julie (f. 1982) er født og oppvokst på yttersida av Vesterålen, utdannet lærer og har gitt ut to album; “Waltz for Valentines” i 2010 og “Ikkje vekk mæ før æ våkna” i 2013. Etter et ‘lite’ opphold på 10 år i Oslo, flyttet hun hjemover igjen i 2011. I utgangspunktet skulle Julie bare ta en liten bypause på et par måneder, men endte opp med å flytte hjem til den lille heimbygda Bø. I Bø etablerte Julie plateselskapet Grandma’s Records, og slapp sitt andre album, og debut på norsk “Ikkje vekk mæ før æ våkna” – til stor jubel med lovord fra anmeldere, femmere på terningen og listing på NRK P1. Julie er i dag svært aktiv på konsertscenen, med egne prosjekter og samarbeid med andre. I tillegg til sine ordinære konserter, gjør hun også prosjekter for barn og unge, samt prosjekter tilpasset instistusjoner.

I 2013 gjorde Julie ei helomvending som låtskriver og artist, med albumet “Ikkje vekk mæ før æ våkna”, en utgivelse preget av at hun også hadde gjort ei geografisk helomvending. Dette skulle vise seg å være helt riktig for Julie og hennes uttrykk; Uttrykket gikk fra å være kontinentalt til å bli lokalt. Hun gjenoppdaget sin egen dialekt, sitt nordnorske lynne og fant sin egen stemme, noe som resulterte i et album som var nakent, men varmt, moderne men tidløst. Ingen overdimensjonerte språkbilder eller forfinede metaforer, men ærlige tekster skrevet i omgivelser preget av rå natur, uvær, midnattsol og nordlys, fellesskap og ensomhet, samhold og jantelov. Musikken lekte seg i et enkelt og organisk lydlandskap, akkurat passe skeivt og akkurat passe fint, i skjæringspunktet mellom vise og pop. Alt understreket av Julies såre vokal. Helt uten filter. På nordnorsk.

Hun ble fremhevet som en av de nye, sterke visestemmene fra nord, og anmelderne sammenlignet Julie med artister som Kari Bremnes, og beskrev henne som en svært ektefølt og ærlig sanger og låtskriver, som fremstår med intensitet, utstråling og autoritet.

Julie begeistrer publikum med sin tilstedeværelse på scenen og anerkjennes for sine ærlige, nære og ekte låter som treffer midt i magen og rett i hjertet!

Albumet “Puslespill” er et konseptalbum om ensomhet. 9 låter er inspirert av et utvalg menneskers historier om å være ensom. Dette er ikke ei ‘feel good’-skive. Det er ikke meningen du skal danse til den, eller kjøre fort, med vinduene nede, mens du synger med. Du får neppe lyst til å vaske huset til den heller.

Albumet slippes 25. september

 

booking: svenna@rambleon.no