200-150 pdf Upgrade the embedded Platform Services Controller to an external Platform Services Controller. Correct Answer: A 070-461 dumps 2V0-620 dumps 70-461 dumps 300-135 dumps 700-501 dumps

Phone Joan

Phone_Joan_rambleon

Amerikadrømmere kan man lett la seg forlede av, det er fort gjort å gå seg vill i store planer og ville drømmer. Phone Joan visste derimot nøyaktig hvem de gikk til da de satte seg på flyet til Nashville, Tennessee, en by kjent for musikkindustri i ordets rette forstand. En tur som ikke ville vært mulig uten lånte midler fra to av bandets bestemødre og invitasjonen fra Jack Whites skjeggete stjerneprodusent Vance Powell.

Et liveband av Phone Joans kaliber trenger ingen andre for å gjøre det de gjør. Det er heller ingen hemmelighet at bandet i hele sin eksistens har vært en ganske brokete gjeng: De er fire vidt forskjellige musikere som har bestemt seg for å forenes om et felles prosjekt, og det er nettopp dette som gjør dem til et spennende og stormfullt bekjentskap. I grunnen trenger de bare hverandre, men Vance Powell ble den som lyktes med å gjøre bruk av den kapasiteten og bredden som de fire medlemmene i Phone Joan besitter og utnytte de sprikende musikalske referansene til fulle. Frontkvinne Carina Moen oppsummerer godt hvorfor Phone Joan nærmest har adoptert Vance Powell som et femte bandmedlem og hvorfor vi skal lytte godt til norsk rocks beste plate i 2014: «I utgangspunktet fordi han er «The Wizard of Rock’n roll»- han har spilt inn, produsert og mikset flere av våre favorittplater innen rockesjangeren. Nå også fordi han er en knakende kjekk kar, som vi har blitt veldig glad i. En medspiller, mentor og venn.»

Kontakt: booking@rambleon.no

 

Screen Shot 2014-11-13 at 14.47.23Screen Shot 2014-11-13 at 14.52.41