200-150 pdf Upgrade the embedded Platform Services Controller to an external Platform Services Controller. Correct Answer: A 070-461 dumps 2V0-620 dumps 70-461 dumps 300-135 dumps 700-501 dumps

The Love Connection

The_Love_Connectiom_rambleonDe har prøvd, men klarer ikke å skilles. Og etter ti år som band, gir The Love Connection endelig ut sitt første album. Det tok fem år å mekke, og sjeldent har det passet bedre å si; bedre sent enn aldri.

Resultatet av det som best beskrives som en evig hyttetur, er en varm, melodiøs lykkepille av en plate, frontet av tre av landets fremste vokalister; Thom Hell, Marte Wulff og Frank Hammersland.

The Love Connection startet egentlig som backingbandet til Thom Hell. Før han avskjediget dem, for så å joine bandet like etter som et likeverdig medlem. Det er noe med lyden, et sound som bare akkurat dette bandet får til sammen. Og de har det altfor gøy til å avslutte leken.

The Love Connection består av Thom Hell, Frank Hammersland, Marte Wulff, Ørjan Liavåg, Vidar Ersfjord, Jørn Raknes og Bjarte Jørgensen.
De holdt jevn kontakt og spilte litt sporadisk – og så, som i eventyret, dro de syv gode vennene til en gård i Sverige og begynte å skrive på bandets første plate.

Det var i 2009. Men det kom andre prosjekter, folk fikk familier, ting tok litt tid. Ved neste møte var Marte Wulff høygravid men holdt koken og nektet å legge seg før det var morgen. Prosessen har vært mer fest enn slit. Med tre leadvokalister og ingen sjef, gjaldt demokratiets spilleregel nummer en; den som skriker høyest vinner. Og alle har insett at de er blitt for gamle til å krangle.

The Love Connection er også navnet på albumet, som er akkurat hva det gir seg ut for å være: Et uslitelig bånd mellom gode venner. At Thom Hell og Marte Wulff startet det hele som kjærester, er samtidig ingen hemmelighet. Og trekantforholdet oppstod tidlig. Da det ble slutt med Marte, flyttet Thom rett inn til Frank. Nå låter de bare veldig bra sammen, alle tre. På plata synger de stort sett låtene de selv har skrevet, men alle bidrar på alt. Det resulterer i nydelige harmonier og et solid trøkk over hele linja.

Gladlåta «New World In The Morning» inspirerer til å cruise rundt på landet med nedrullet vindu og vind i luggen, men The Love Connection er likevel en perfekt høstplate. Er det noe vi trenger når kulda biter, så er det en upbeat poplåt å varme oss på. Andre spor er i Thom Hells kjente ånd, som tenderer mot rolig prog rock, og lyden har også endel elementer av country og steel gitar.

Gjengen er alt i gang med å skrive stoff til neste plate, “som altså ikke skal ta fem år”, og gleder seg vilt til å spille live. Med energien de syv kompisene produserer sammen, er det mye som tyder på at det både vil låte bra og bli veldig gøy på konsert. The Love Connection er umiddelbar musikkglede, det handler om at ting ikke må være blankpolerte, men at musikken er laget med store doser kjærlighet.

Å debutere som plateartister etter ti år som band, er ikke alle forunt. Og Marte, Tom og Frank har bestemt at de skal spille sammen til de dør, så da forventer vi mye poplykke framover.

Thom Hell har tidligere gitt ut hele syv album, de to første med nettopp The Love Connection som backingband. Han har vunnet tre Spellemann-priser og Det store korslaget med “Team Thom”. Marte Wulff har gitt ut tre plater som soloartist, vært nominert til Spellemannsprisen, spilt over 300 konserter over hele Norge og samarbeidet med en rekke artister. Frank Hammersland er et velkjent navn helt siden han frontet til 90-tallets bergenske superband, Pogo Pops som gjenoppstod i 2006, for ikke å glemme Popium som kom i 1998. Nå gir han, som Marte, også ut musikk på norsk, nærmere bestemt poprock på bergensk.

Kontakt: Svenna / svenna@rambleon.no
 

Screen Shot 2014-11-13 at 14.47.23Screen Shot 2014-11-13 at 14.52.41